Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

(+) Έφυγε για την αιωνιότητα

Αθανάσιος Δημητρίου-σύζυγος Άννας Αθαν.Σπηλιώτη

Έφυγε από την επίγεια ζωή για την επουράνια βασιλεία του Θεού ο σύζυγος της αδελφής του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ευσταθίου, Αθανάσιος Δημητρίου.
Ο αείμνηστος απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών και η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης, όπου υπήρξε ενορίτης την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου με την συμμετοχή τεσσάρων Μητροπολιτών, πολλών κληρικών, συγγενών και φίλων.
Επικήδειο λόγο εξεφώνησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και στις αρετές του αειμνήστου, όπως τον γνώριζε από πολλά χρόνια και τόνισε την αγάπη, τον σεβασμό, την διάκριση και την φιλοτιμία του προς τον συγγενή του Μητροπολίτη, καθώς και την αγάπη του προς την εκκλησία του Χριστού.
Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος και τα παιδιά του παρακάλεσαν τους συγγενείς και φίλους αντί στεφάνου να κατατεθεί το αντίτιμο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα ο Πανάγαθος και Πολυεύσπλαχνος Κύριός μας να του χαρίσει την αιώνια ανάπαυση στους κόλπους του παραδείσου κατά την ημέρα της κρίσεως και να δώσει παρηγορία και δύναμη στους συγγενείς του να αντιμετωπίσουν την σημαντική απώλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου