Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σταυρούλα χ/α Βασιλείου Τσιάμη, 93 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΝΘΗ
Έφυγε σήμερα το βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών η συμπατριώτισσα μας Σταυρούλα χ/α Βασιλείου Τσιάμη. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 02:00 μ.μ από τον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να είναι καλά να την θυμόνται και να περάσουν τα χρόνια της. Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντίνα Νικ. Φωτεινού, 86 ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για πενθος
Πέθανε την νύχτα στην Βαλύρα η συμπατριώτισσά μας,Κωνσταντίνα Νικ. Φωτεινού σε ηλικία  86 ετών. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 15:00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια. Διαβάστε περισσότερα »

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Βαλύρα-Ένα μελαγχολικό Σαββατοκύριακο:Ένας χρόνος χωρίς την αγαπημένη μας Κωνσταντίνα

Ένας χρόνος χωρίς την 29χρονη πολυαγαπημένη μας Κωνσταντίνα Γ. Φωτεινού που έφυγε πέρυσι τέτοιες ημέρες για την γειτονιά των αγγέλων, από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. 
Εχθές Σάββατο τελέστηκε ετήσιο μνημόσυνο στο κοιμητήριο και σήμερα Κυριακή στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Μαζί με τους γονείς και τους συγγενείς, συγκεντρώθηκαν και δεκάδες φίλοι της οικογένειας.
Ο καιρός ήταν μουντός και βροχερός λες και ο ουρανός έκλαιγε και αυτός μαζί με τους παρισταμένους. Διαβάστε περισσότερα »