Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέο σοκ στη Βαλύρα:Νεκρός ο Στέλιος Γ. Μπλέκος!!!

Νέο σοκ για τη Βαλύρα φέρνει ο ξαφνικός θάνατος του συμπατριώτη μας Στυλιανού Γεωρ. Μπλέκου 64 ετών , ο οποίος σκοτώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Βέλγιο, όπου είχε μεταβεί για να τακτοποιήσει προσωπικές τους υποθέσεις. Ο θάνατος του , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , οφείλεται σε πτώση και ένα μοιραίο κτύπημα τον οδήγησε στο θάνατο. 
Ο εκλιπών είχε περάσει τα περισσότερα χρόνια του εργασιακού του βίου, ως οικονομικός μετανάστης, στη Βελγική πρωτεύουσα Τα τελευταία χρόνια   της ζωής του είχε επαναπατριστεί και διέμενε στην Καλαμάτα.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Στ. Παπασαραντόπουλου, ετών 71


Στις 21-2-2016 και ώρα 10 π.μ. στην Παναίτσα, στην Ποσειδώνος δίπλα από την είσοδο του νοσοκομείου Ασκληπειίο Βούλας θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Παπασαραντόπουλου του Σταύρου, συνταξιούχου υπουργείου οικονομικών, Δ\νση συντάξεων, ετών 71. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Βαλύρα: Πέθανε η υπεραιωνόβια Νικολέτα Α. Γκομέση σε ηλικία 105 ετών!!!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 η κηδεία της από τον Άι Θανάση
Έφυγε, σήμερα  Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου από τη ζωή, σε ηλικία 105 ετών η υπεραιωνόβια Νικολέτα χήρα Αθανασίου Γκομέση.Είχε γεννηθεί το 1911 αλλά είχε γραφτεί στο ληξιαρχείο του Τζεφερεμινίου το 1913. Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να φθάσουν τα χρόνια της και να τα ξεπεράσουν. 

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Σπυριδούλα Σοφού το γένος Βασιλείου


Απεβίωσε εχθές Τρίτη στο Κάτω Κοπανάκι όπου ήταν παντρεμένη, η συμπατριώτισσα μας Σπυριδούλα Σοφού το γένος Βασιλείου Φειδά απο την.Με το σύζυγό της της απέκτησαν δύο παιδιά, την Φωφώ και τον Χρήστο. Στην Βαλύρα είχε δύο αδελφές.Την Κωστούλα Φειδά και την Ευσταθία Φειδά.Η κηδεία της έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Κάτω Κοπανακίου και της εξοδίου ακολουθίας προεξείχε ο Μητροπολίτης Τρυφιλίας κ.Ευστάθιος.Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα που  την σκεπάζει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συντάκτης:Λεωνίδας Ι.Ντουραμάκος