Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Αδαμαντία χήρα Κων/νου Γεωργόπουλου το γένος Περικλή Κόνιαρη, 78 ετών


Πέθανε σήμερα,ανήμερα των Χριστουγέννων, στην Αθήνα όπου διέμενε η συμπατριώτισσα μας, Αδαμαντία χήρα Κων/νου Γεωργόπουλου, το γένος περικλή Κόνιαρη, σε ηλικία 78 ετών. 
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 12:00 από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μαρία χήρα Σταύρου Τσιάμη, 95 ετών


Πέθανε σήμερα σε ηλικία 95 ετών η συμπατριώτισσα μας, Μαρία χήρα Σταύρου Τσιάμη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Δευτέρα στον ενοριακό μας ναό Άγιος Αθανάσιος Βαλύρας, ώρα 11:00 π.μ.

Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα το Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος γεμάτη καλοσύνη.
Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να φθάσουν τα χρόνια της και να τα  περάσουν.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ανδρέας Α. Σπηλιώτης, 86 ετών


Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Α. Σπηλιώτης.Ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και μετά την συνταξιοδότησή του ζούσε μόνιμα στη Βαλύρα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, ώρας 03:00 μ.μ. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Βαλύρα:Επιτάφιος θρήνος στο στερνό αντίο της πολυαγαπημένης μας Κωνσταντίνας

Τελέστηκε σήμερα(χθες) το απόγευμα στον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας η νεκρώσιμη ακολουθία της πολυαγαπημένης μας Κωνσταντίνας, κόρης  του Γεωργίου Φωτεινού και της Ευαγγελίας Σπυράτου, που έφυγε τόσο πρόωρα εχθές το πρωί ύστερα από ανεύρυσμα εγκεφάλου, αφού έδωσε σκληρή μάχη με το θάνατο στην εντατική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιώς.
Η αγωνία επί δύο εβδομάδες μας έκοβε την αναπνοή και όλοι στη Βαλύρα ευχόμασταν και προσευχόμασταν να γυρίσει κοντά μας γερή όπως πρώτα. 
Δυστυχώς όμως ο Θεός δεν μας έκανε το χατήρι και την πήρε κοντά του στη γειτονιά των αγγέλων, όπως άγγελος πραγματικός ήταν  σε τούτο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΉ, 6 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2015:Θρήνος και οδυρμός στη Βαλύρα:Έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο η 29χρονη Κωνσταντίνα Γ.Φωτεινού

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας στις 15:30. 
Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο η 29χρονη Κωνσταντίνα Γ.Φωτεινού η οποία προ 15 περίπου ημερών είχε υποστεί βαρύ αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύονταν,τις τελευταίες ημέρες,  στην εντατική μονάδα θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στον Πειραιά. Ο θάνατός της σκόρπισε τον θρήνο και τον οδυρμό σε ολόκληρη τη Βαλύρα  για τον άδικο θάνατο του χαμογελαστού ξανθού αγγέλου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από όλον τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα »