Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Βασίλειος Γ. Πολύδωρας, 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο συμπατριώτης μας Βασίλειος Γ. Πολύδωρας. Η κηδεία του έγινε στην Ερέτρια της Εύβοιας όπου διέμενε με την οικογένειά του. Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.  

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Δημήτρης Παν. Περιβολάρης(Ρίμανης) , 46 ετών

Νεκρός σε φορτηγό βρέθηκε ο 46χρονος καλαματιανός  Δημήτρης Περιβολάρης στην Αγκώνα Ιταλίας...
Νεκρός βρέθηκε ο 46χρονος Δημήτρης Παν. Περιβολάρης(Ρίμανης)  από τη Βαλύρα Ιθώμης πατέρας τριών παιδιών που διέμενε οικογενειακώς στη Καλαμάτα! 
Ο εκλιπών, σύμφωνα με το θείο του Λευτέρη Περιβαλάρη που μίλησε σήμερα αργά το βράδυ στο sportstonoto.gr και στο Χρ. Παπ.  δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο ανιψιός του βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22/06 μέσα στη καμπίνα του φορτηγού του, στο λιμάνι της Ιταλικής πόλης Αγκώνα, καθώς είχε προορισμό μαζί με τον εργοδότη του τη Γερμανία. Τα ακριβή αίτια του ξαφνικού θανάτου του δεν έγιναν γνωστά ακόμη από τις Ιταλικές αρχές και, το Σάββατο 27 Ιουνίου (σ.σ. σε ώρα που θα ορίσει η οικογένειά του) θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στο Νεκροταφείο Καλαμάτας.
ΣΗΜ: Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας είναι απαλό το χώμα που θα τον σκεπάσει.





Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αικατερίνη Σκλάβαινα, πρώην σύζυγος Δήμου Βίγκου, 64 ετών


Αικατερίνη Σκλάβαινα, πρώην σύζυγος 
Δήμου Βίγκου,  64 ετών  
Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η συμπατριώτισσα μας  Αικατερίνη Σκλάβαινα, πρώην σύζυγος Δήμου Βίγκου. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σαββάτο 06/06/2015 και ώρα 17:30 από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. Ο Θεός να την αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
-Ήταν στα νιάτα της μια πανέμορφη κοπέλα που όμοιά της δεν υπήρχε και ζούσε στη Βαλύρα όπου αναπτύχθηκε μεταξύ αυτής και του Δήμου Βίγκου ένα μεγάλο ειδύλλιο.Ο μεγάλος αυτός έρωτας τους οδήγησε το 1971 σε γάμου κοινωνία.