Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτα χήρα Τάση Μακρή, 94 ετών


Έφυγε πλήρης ημερών σήμερα Παρασκευή από τη ζωή η συμπατριώτισσα μας, Παναγιώτα χήρα Τάση Μακρή σε ηλικία 94 ετών.Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, στις 14:30 από τον ενοριακό μας ναό. Ο Θεός να την αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Βασιλική Μπουρίκα-Ντουραμάκου, 91 ετών


Απεβίωσε στο Τορόντο του Καναδά όπου διέμενε η συμπατριώτισσα μας, Βασιλική Μπουρίκα-Ντουραμάκου σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της έγινε στο τόπο διαμονής της, παρουσία πολλών ομογενών και φίλων της οικογένειας.Ο Θεός να την αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτης Δημ. Περιβολάρης, 69 ετών


Δευτέρα 13  Ιανουαρίου και ώρα 15:00 η κηδεία του από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Πέθανε σήμερα, σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, σε ηλικία 69 ετών ο συμπατριώτης Παναγιώτης Δημ. Περιβολάρης(Ρίμανης). Έδωσε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο από την οποία δυστυχώς σπάνια βγαίνει κάποιος νικητής. Υπήρξε από τους μπροστάρηδες στα κοινωνικά δρώμενα της Βαλύρας και θα μας λείψει.
Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.