Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αθανάσιος Νικ.Παπαδόπουλος, 62 ετών

Έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο συμπατριώτης μας, Αθανάσιος Νικ. Παπαδόπουλος. Ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Μπαρούνη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά και ζούσαν στο Πήδημα. Υπήρξε δραστήριο μέλος των πολιτιστικών φορέων της Βαλύρας και συντάκτης της έντυπης εφημερίδας Βαλύρα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Πήδημα.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γεωργία Κων/νου Καρτερολιώτη, 99 ετών

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών η συμπατριώτισσά μας Γεωργία Κων/νου Καρτερολιώτη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, ώρα 12:00. Ο Θεός να την αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει.Στους οικείους της εκφράζουμε τα ολόθερμά μας συλλυπητήρια.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Γεώργιος Κων. Δημόπουλος, 76 ετών

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο συμπατριώτης μας , Γεώργιος Κων. Δημόπουλος.Η κηδεία του θα γίνει από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18:00. Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Στους οικείους του εκφράζουμε τα ολόθερμά μας συλλυπητήρια.