Κυριακή 22 Απριλίου 2012

(+) Κωνσταντίνος Βασ.Μπάκας, 82 ετών

Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 17:00 η κηδεία του 
από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας

Έφυγε χθές Σάββατο στις 20:00 από τη ζωή ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Βασ.Μπάκας, σε ηλικία 82 ετών.Ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος καθώς προήλθε από καρδιακή προσβολή.Αμέσως μετά τα πρώτα συμπτώματα διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά όπου οι γιατροί, παρά τις εναγώνιες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με αποτέλεσμα να επέλθη το μοιραίο.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. Να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει κι' ο Θεός να τον αναπαύει.Εκφράζουμε τα ολόθερμα μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Στερνό αντίο στον Νίκο Γ.Γεωργακόπουλο

Με μεγάλη συγκίνηση,θλίψη και τον οφειλόμενο σεβασμό, αποχαιρετήσαμε Πέμπτη 05/04/2012 - 11:00, ένα γνήσιο Καλαματιανό.Ο Νίκος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε πριν 81 χρόνια στη Βαλύρα όπου και μεγάλωσε. Ξεκινώντας από το χωριό, κατάφερε να σπουδάσει,διορίστηκε στην Αγροτική τράπεζα, καταξιώθηκε να ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας και να φτάσει στην κορυφή , μέχρι την συνταξιοδότησή του ως Επιθεωρητής.Στη ψυχή και στην καρδιά όλων μας μένει ο ήπιος χαρακτήρας του, η λιτότητα και η πίστη στις απλές ανθρώπινες αξίες.

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Νικόλαος Γ. Γεωργακόπουλος, 81ετών

  Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 και ώρα 11:00 η κηδεία του
Έφυγε σήμερα στις 06:30 το πρωί από τη ζωή ο συμπατριώτης μας   Νικόλαος Γ. Γεωργακόπουλος σε ηλικία  81ετών. Ήταν συνταξιούχος της Αγροτικής Τράπεζας και διετέλεσε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του διευθυντής.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 05 Απριλίου 2012 και ώρα 11:00 στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.
Εκφράζουμε τα ολόθερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Να είναι ελαφρύ  το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει.