Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Γοργόνης Παπασαραντόπουλος,86 ετών

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη ώρα 13:00 ,
στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάμπαινας
Έφυγε σήμερα 31/1/2012 από κοντά μας ο συμπατριώτης Γοργόνης Παπασαραντόπουλος, ο οποίος για δεκαετίες ζούσε μαζί με την οικογένεια του στην γειτονική Λάμπαινα Ιθώμης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη στις 13:00, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο πάνω Λέζι. Ας είναι απαλό το χώμα που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ιουλία (χήρα)Ι.Μπόβη, 82 ετών

Σάββατο 28/01/12 & ώρα 15:00 η κηδεία της, εκ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βαλύρας
 Βαλύρα-Παρασκευή 27 Ιανουαρίου,
Έφυγε πριν λίγη ώρα από την ζωή σε ηλικία 82 ετών, η συμπατριώτισσά μας Ιουλία (χήρα) Ιωαν.Μπόβη.Η θανούσα μόλις είχε επιστρέψει στην οικεία της μετά από ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση,αλλά λόγω επιπλοκών στην υγεία της επήλθε ο θάνατος.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βαλύρας.Να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει.Ο Θεός να την αναπαύει.Η σύνταξη της εφημερίδας ''Βαλύρα'' εκφράζει στους οικείους της τα θερμά της συλλυπητήρια.
Συντάκτης:Βασίλης Γ.Φειδάς

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στασινός(Νάκης) Βασιλόπουλος, 74 ετών

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, ο συμπατριώτης μας, Στασινός(Νάκης) Βασιλόπουλος, σε ηλικία 74 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 , στον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
 

Συντάκτης:Βασίλης Γ.Φειδάς

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Λεωνίδας Αθ. Γκομέσης, 85 ετών

Έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο συμπατριώτης μας, Λεωνίδας Αθ. Γκομέσης, ετεροθαλής αδελφός του Αντωνίου Γκομέση.Η κηδεία του έγινε χθες στην Αθήνα όπου και κατοικούσε.
Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που τον σκεπάζει.Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πέθανε η αιωνόβια Αικατερίνη Ν.Μπουρολιά

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 
και ώρα 12:00 στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη, στις 3 του Γενάρη και λίγο μετά τις 3, έχασε τη «μάχη» με το θάνατο η 97χρονη Αικατερίνη (Ρήνα) Μπουρολιά.H σεβάσμια γερόντισσα, η οποία έφυγε πλήρης ημερών, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή της στην οικογένειά της, και δούλεψε σκληρά για 80 χρόνια και πλέον σε διάφορες σκληρές αγροτικές εργασίες, προκειμένου να αναστήσει μαζί με το σύζυγό της Νίκο τα παιδιά τους Παναγιώτα(δασκάλα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής), Όλγα (μετανάστρια στην Μελβούρνη Αυστραλίας), Γρηγόρη(ταπετσιέρη στην Αθήνα), Θωμά(οδηγό στην εταιρεία πετρελαιοειδών της Mobil) και τον τζούνιορ Γιώργο(αρτοποιό στη Βαλύρα).