Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Διπλό θανατικό στη Βαλύρα

Ο χάρος ΄΄επισκέφθηκε '' την  Βαλύρα ανήμερα τα Χριστούγεννα και δυστυχώς μάλιστα, δύο φορές!
Έφυγαν από τη ζωή: 
Σταύρος Γεωργ.Τσιλίκας,84 ετών 
& Άννα Ιωάν.Αργυράκη,78 ετών
Η κηδεία του Σταύρου Τσιλίκα θα γίνει την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 εκ του Ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Βαλύρας, και της Άννας Αργυράκη στις 15:00 της ίδιας ημέρας από τον ενοριακό ναό Αγίου Αθανασίου Άμμου.Ο Θεός να τους αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Στους οικείους τους εκφράζουμε τα ολόθερμά μας συλλυπητήρια.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γεώργιος Θεοδ.Θεοδωρόπουλος, 86 ετών

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο συμπατριώτης μας Γεώργιος Θεοδ.Θεοδωρόπουλος,συνταξιούχος σιδηροδρομικός.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, όπου και διέμενε ο εκλιπών με την οικογένειά του.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει.Οι συντάκτες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, οι συγγενείς και οι λοιποί συμπατριώτες του, εκφράζουν τα ολόθερμα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Μιχάλης Σταυρουλάκης, 58 ετών


Ρέθυμνο:Έφυγε προ ολίγου από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Μιχάλης Σταυρουλάκης, σύζυγος της Νίκης Π.Παπαγεωργίου από τη Βαλύρα,αδελφής του επιτελικού των ηλεκτρονικών μας εφημερίδων,Χρήστου Π.Παπαγεωργίου.Ο αποθανών έφυγε πρόωρα από τη ζωή,σε διάστημα ολίγων μηνών, χτυπημένος από την επάρατη ασθένεια.Ήταν εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και Διευθυντής στο Τ.Ε.Λ. Ρεθύμνου.Πρόσφατα είχε καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης,αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε  ο χάρος. 
Με τη σύζυγό του Νίκη έφεραν στη ζωή τρία παιδιά,ενήλικα σήμερα και τα τρία επιστήμονες.Ήταν καθημερινός αναγνώστης μας και λάτρης της Βαλύρας την οποία επισκεπτόταν συχνά.  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου Ρεθύμνου Κρήτης, όπου θα γίνει και η ταφή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει. Στην οικογένειά του και στους λοιπούς οικείους του, εκφράζουμε τα ολόθερμα συλλυπητήριά μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κωνσταντίνα Γ. Γκομέση, 87 ετών

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η συμπατριώτισσά μας Κωνσταντίνα Γ. Γκομέση,μητέρα του επί σειρά ετών βασικού στελέχους του Συλλόγου Βαλυραίων της Αθήνας,Σπύρου Γκομέση.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας και ώρα 15:00. Ο Θεός να την αναπαύει κι' ας είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.