Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γεώργιος Κων.Καραγεωργόπουλος, 87 ετών

Κηδεύεται την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας ο Γεώργιος Κων. Καραγεωργόπουλος, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 87 ετών. Ήταν πεθερός του αγαπητού συμπατριώτη μας Γιάννη Ν.Μαρινόπουλου, και το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Βαλύρα, όπου τον φρόντιζε η κόρη του Αγγελική. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός να τον αναπαύει.
Συντάκτης:Βασίλης Γ.Φειδάς

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος, για το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΙΔΑ.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, τον Διευθυντή της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού Γεώργιο Μπριστογιάννη, τον καρδιολόγο Περικλή Κλουφέτο, την νεφρολόγο Δήμητρα Γεωργακοπούλου, τους συνεργάτες ιατρούς, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, για μια 10ετία και πλέον να τον κρατήσουν στη ζωή, που δυστυχώς εξεδήμησε εις Κύριον την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011.

Η Σύζυγος Σταυρούλα Γεωργίου Φειδά-Ρουσοπούλου 
O υιός Βασίλειος Γεωργίου Φειδάς
Βαλύρα Ιθώμης

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Αγαθοκλής Σταυρ.Παπασαραντόπουλος,76 ετών

Έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο συμπατριώτης μας Αγαθοκλής Σταυρ.Παπασαραντόπουλος.Η κηδεία του έγινε χθές στην Αθήνα όπου και διέμενε ο αποθανών. Ο Θεός να τον αναπαύει.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γεώργιος Βασ.Φειδάς, 70 ετών

Έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Γεώργιος Βασ.Φειδάς,πατέρας του συντάκτη μας Βασίλη Φειδά.Ο αποθανών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας,αλλά ο θάνατός του ήταν απρόσμενος,καθώς η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη από τους θεράποντες ιατρούς.Αλλά ο χάρος είχε διαφορετική άποψη και δυστυχώς  ο αγαπητός συμπατριώτης μας κατέληξε σήμερα στις 04:00 το απόγευμα.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας,ώρα 15:00.Ο Θεός να τον αναπαύει.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό κουράγιο στον συνεργάτη μας Βασίλη Φειδά. 

Κωνσταντίνα Δημ.Μακρή, 88ετών

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η συμπατριώτισσά μας Κωνσταντίνα Δημ.Μακρή μετά από μακροχρόνια παραμονή στο κρεβάτι του πόνου.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει.Ο Θεός να την αναπαύει.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.