Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ευάγγελος(Άγγελος) Ι.Μπαλτόπουλος, ετών 89

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών,ο συμπατριώτης Ευάγγελος(Άγγελος) Ι.Μπαλτόπουλος.Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 11:30 στον ενοριακό ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλύρας.Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα τον σκεπάσει.Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ηλίας Παναγόπουλος, ετών 76

Απεβίωσε σήμερα αιφνιδίως ο συμπατριώτης Ηλίας Παναγόπουλος (συζ. Γεωργίας Πολιτοπούλου),σε ηλικία 76 ετών.Ο αποθανών είχε μεταβεί στην εκκλησία για να μεταλάβει και επιστρέφοντας στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.Ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ και πατέρας δύο ενήλικων τέκνων.Η κηδεία του θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή στις 11:00 από τον νεκροταφιακό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαλύρας,λόγω του Επιταφίου του Σταυρωθέντος Ιησού.Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.Ο Θεός να τον αναπαύει.
Βασίλης Γ.Φειδάς

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

(+) Αυτοί που φεύγουν...Ο Χάρος χτύπησε δύο φορές

Δύο κηδείες σήμερα στη Βαλύρα
Ο Χάρος χτύπησε ταυτόχρονα δύο φορές την νύχτα στη Βαλύρα με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε δύο κηδείες στη γενέτειρα.Συγκεκριμένα έφυγαν από τη ζωή:
  • Κωνσταντίνα (χήρα) Λεωνίδα Μπαλτοπούλου 89 ετών
  • Σταυρούλα Φ.Αποστολοπούλου,συνταξιούχος Δημ.υπάλληλος 
Η εξόδιος ακολουθία της Κωνσταντίνας Μπαλτοπούλου θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου.
Ενώ,
Η εξόδιος ακολουθία της Σταυρούλας Αποστολοπούλου θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη στις 16:00, στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας που βρίσκεται στη θέση ''Νησάκι''.Ακολούθως η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Βαλύρας.
Ο Θεός να τις αναπαύει κι' ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τις σκεπάσει.Στους οικείους των η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

Βασίλης Γ.Φειδάς