Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΕΙΣ ΑΝΑΠΑΥΣΙΝ ΑΙΩΝΙΟΝ


Τελέσθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πλατέος Μεσσηνίας το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Χριστίνας Κούτσικα, αδελφής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.


Κατά τη διάρκεια του όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ στη Θεία Ευχαριστία έλαβαν μέρος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, οι Μητροπολίτες: Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, Ηλείας κ.κ. Γερμανός, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, Γλυφάδας κ.κ. Παύλος, Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος, Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος και οι βοηθοί Επίσκοποι Ανδρούσης κ.κ. Θεόκτιστος και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετά το πέρας της ακολουθίας του Μνημοσύνου, ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της οικογένειας, τους αρχιερείς που παραβρέθηκαν και συμπροσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής της αείμνηστης αδελφής του, καθώς επίσης τους σεβαστούς κληρικούς, τους ιεροψάλτες, τους επιτρόπους και νεωκόρους του Ιερού Ναού και όλους όσοι βρέθηκαν για το σκοπό αυτό στον Ι. Ναό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης

http://www.immspartis.gr/?p=3753